Hvem er vi?

Visste du at undesøkelser viser at opptil 70% av norske kvinner bruker feil størrelse på sin BH?

 

Det vil vi gjøre noe med, og hos oss på Under Tøyet får du skikkelig hjelp til å bli blant dem som nyter gleden av en BH, sports BH eller bikini som sitter godt og passer nettopp din kropp og din fasong. Det finnes noe for de fleste, og vår glede består i å finne akkurat det produktet som blir supert til nettopp deg.

Hos oss elsker vi å være i kontakt med andre mennesker, lytte til dine behov, forsøke å oppmuntre etter beste evne (om det trengs) og skape en god stemning rundt det å finne seg godt undertøy. Vi vil gjøre vårt ytterste for deg, og håpet er at du skal gå ut døra med et smil om munnen og være fornøyd. Vi er engasjerte og oppriktig interesserte i å bistå nettopp deg.

I tillegg til å tilby et godt utvalg i BH og badetøy, så har vi litt annet kjekt. Nevner blant annet:

* BH

* Undertøy

* Bikini

* Badedrakter

* Sports BH

* Nattkjoler og nattøy

* Morgenkåper og badekåper¨

* Underskjørt og underkjoler

* Topper og singlet til å ha under tøyet

* Sokker

* Hold in og annet tilbehør

Vi er en nisjebutikk som åpnet i mai 2018 av Mette Tollefsen Skeie. Hun har lang erfaring fra faghandel og med spesielt fokus på spesialtilpasset hjelp til hver enkelt kunde. Hun er over gjennomsnittet opptatt av at vi skal ha spesialkunnskap og fokus på at du skal få et godt produkt. Hos oss er det et roligere tempo og avslappet atmosfære. Du kan komme utenom åpningstid om du ønsker. Bare husk å bestille en tid som passer. Vi kan gi deg det lille ekstra som er viktig i jakten på verdens beste BH eller den deiligste bikini til sommeren. Vi har de fleste størrelser, men utfordre oss gjerne. Har vi ikke akkurat det du er på jakt etter? Kanskje vi kan skaffe det til deg.

 

Velkommen innom! Vi gleder oss til å ta imot deg. Passer det ikke på dagtid eller i vanlig åpningstid? Ikke noe problem. Vi åpner butikken for deg når du kan og har mulighet.

Undertøyshilsen fra Mette Tollefsen Skeie

Adresse - Storgaten 42, 4370 Egersund 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now