Velg en side

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: www.undertoyet.no

Nettsiden eies av:

Under Tøyet AS
Storgaten 42
4370 Egersund

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Når besøkende legger inn booking via kontaktskjema lagres informasjonen som er skrevet inn i skjemaet, i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse henvendelser. Kontaktskjemaet og informasjonen vi får inn benyttes kun til booking av timer utenom ordinær åpningstid. Informasjonen vil kun være tilgjengelig for våre ansatte og bli oppbevart så lenge det er nødvendig.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt inn booking via kontaktskjema kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Oppbevaring av dine personopplysninger

Vi tar personvern på alvor og dine personopplysninger er kun tilgjengelig for våre ansatte i den perioden det er nødvendig.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å tracke nettsiden for å forbedre brukeropplevelsen til våre besøkende. Der innhenter vi informasjon som sted og hvilken enhet besøkende bruker som mobil, PC, nettbrett.